Filmpraktikant søges til Allie Studio

Læser du eksempelvis Film- og Medievidenskab, og har du lyst til at være med til at producere reklame- og webfilm, så læs med her.

 

Om os

Allie er et produktionsselskab af film, stills og podcast. Vi er ejet af Aller Media og bor på Havneholmen i København. Vi er 10 faste medarbejdere med kompetencer lige fra motion design til lydproduktion, tilrettelæggelse, produktionsstyring, konceptudvikling, filmfotografi og klipning samt stillfotografi.

 

Vi arbejder dels sammen med husets brands, herunder SE & HØR, ELLE, femina og Vi Unge, samt med Allers content marketing bureau, OTW, og direkte med eksterne kunder. Her kan bl.a. nævnes Matas, Lederne, Coop, BabySam og Det Kgl. bibliotek.  

 

Vores produktioner rækker lige fra TV-reklamer til små SoMe film, eventproduktioner, explainers samt podcast. Vi opererer på alle kanaler og med alle kundetyper.

 

Praktik hos Allie

Som praktikant hos Allie, bliver du en del af en kreativ familie og en del af et stort Aller-hus i en rivende udvikling inden for både film og podcast.

 

Vi er en afdeling af medarbejdere med den rette iværksætterånd og med lyst til hele tiden at udvikle hinanden. Du vil i hverdagen følge vores to faste filmfotografer- og klippere samt samarbejde tæt med motion designere, tilrettelæggere og produktionsledere. Ud over udvikling af dine skills inden for filmfotografi og klipning (i Premiere Pro), vil vi klæde dig på til en fremtid, hvor du både kan besidde produktionsstyring, tilrettelæggelse, lydoptagelse, lyssætning samt konceptudvikling. Vi er et hus med egen udstyrspakke, lyd- og filmstudier.

 

Du arbejder 37 timer om ugen. Praktikforløbet er ulønnet, og du får SU. Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse. Det vil sige, at praktikken er en del af dit studie, hvor du opnår ECTS point.

 

Tjek os ud her: https://www.alliestudio.dk/

Eller på vores Instagram: @Alliecph

 

Om dig

Du elsker at fortælle historier i levende billeder og har sans for at omsætte kreativitet til målrettet kommunikation. Du har erfaring med at filme og klippe, og kan håndtere mange kunder og opgaver på samme tid, uden at miste overblikket - og smilet på læben. Og vigtigst er, at du har mod på hele tiden at lære og ikke er bange for at fejle.

 

Kontaktperson

Har du spørgsmål til praktikstillingen, kan du kontakte Direktør, Anita Daniel, Anita.Daniel@allie.dk.

 

Ansøgning

Send din ansøgning til vores online rekruttingssystem på http://www.aller.dk/ under karriere eller klik på nedenstående link.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.