Client Manager til Aller Media Business - barselsvikariat

Vil du være en del af et fantastisk salgsteam, der løber hurtigt, fordi vi elsker det, vi laver? Og kan du se dig selv arbejde for Nordens førende mediehus med over 2 mio. læsere hver måned?

 

Om Aller Media Business

I Aller Media Business (AMB) brænder vi for vores medier og for vores events. Vi lever vores brands og de løsninger, vi kan tilbyde vores kunder – hvad enten det er en enkel kampagne eller en 360 graders løsning, der involverer alle vores tre platforme: Digital, print og event. Vi søger nu en Client Manager med kendskab til mediesalg. Der er tale om et vikariat på ca. 14 måneder med eventuel mulighed for forlængelse.

 

Vi er mere end 40 engagerede og farverige medarbejdere med hver vores fagkompetence. Vi giver kompetent sparring på medieløsninger, der matcher produkt og målgruppe. Det er vigtigt for os at have nære relationer til vores samarbejdspartnere – på den måde mener vi, at vi kan skabe de bedste resultater og have det sjovt samtidig.

 

Om stillingen

Som Client Manager hos AMB er det vigtigt, at du har nogen erfaring indenfor salg af medier og trives med at nå dine salgsmål. Du ved, hvad der skal til, for at du bliver en succes.

 

Dine arbejdsopgaver indebærer:

  • Drive din egen portefølje med tværgående salg på både print, online og af events
  • Bidrage med idéer til nye koncepter, events og kampagner
  • Sikre ny forretning indenfor udvalgte brancher
  • Udvikling af eksisterende kunder
  • Resultatopfølgning

 

Det er vigtigt, at du er god til at sætte dig ind i målgruppen og forstå, hvad der gør, at din målgruppe får værdi af medieinvesteringen. Det er en fordel, hvis man har arbejdet med større brands. Du får arbejdsplads på Havneholmen og bliver en del af et sjovt, kreativt og dynamisk salgsteam.

 

Din profil

Du har gerne par års erfaring fra mediesalg såvel til digitalt som print. Du har desuden en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau. Du er konkurrencemenneske og stræber efter at vinde – du er drevet af salg og resultater.

 

Desuden forventes det, at du:

  • har erfaring med MS Office og CRM-systemer
  • nyder at sparre med dine kollegaer
  • har gode kommunikative evner
  • er proaktiv, kreativ og idérig

 

Kontaktperson

Ønsker du mere information vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Jim Kanlund på T: 40765519.

 

Ansøgning

Du kan sende din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

Deadline for ansøgning er den 19. januar 2020, men vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Application Deadline: Sunday, January 19, 2020

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.