Værter til nyopstartet TV Desk – Aller Media

Er du vild med Mary? Eller har du styr på, hvem der var sammen med hvem i sidste sæson af ”Ex on the Beach”? Og går du rundt med en TV-vært i maven? Så har vi drømmejobbet til dig!

 

Vi søger lige nu værter, der skal producere daglige nyhedsindslag om kendte og kongelige.

Aller Media er midt i en spændende digital transformation. Vi har nogle fantastisk stærke brands, og har med strategien om at blive (endnu) mere digitale oprettet en TV Desk, der skal levere Danmarks bedste underholdnings-TV.

 

Om værtsrollen

Som vært vil du i samarbejde med dine kolleger have ansvaret for at kreere videoindhold på tværs af vores brands, som tæller alt fra SE og HØR og BILLED-BLADET til Vi Unge og Femina.

Journalisterne på den nye TV Desk får ansvaret for at finde og formidle de gode historier, og det er derfor vigtigt, at du er selvmotiverende, kan motivere andre gennem din entusiasme, og at du er selvkørende. Du vil også i høj grad være med til at forme og udvikle indhold samt sætte retningen for Allers fremtidige TV Desk.

 

Dine interesser

Det er ikke et krav, at du tidligere har beskæftiget dig med underholdningsjournalistik – men det er til gengæld vigtigt, at du kan klikke flere af følgende bokse af:

 • Du kan ikke lade være med at følge med i alt, hvad der hedder reality
 • Du er vild med Hollywood-stof, kendte YouTubere og bloggere
 • Du kunne tale i dagevis om, hvad der foregik i aftenens flow-TV
 • Du er pjattet med kongehuset!

 

Hvem søger vi?

Vi ser gerne, at du er uddannet journalist, men det er vigtigere, at du virkelig brænder for at formidle ovenstående interesseområder, naturligt befinder dig foran kameraet og kan finde de gode historier. Det er desuden en klar fordel, hvis du:

 • har stemmetræning/værtserfaring
 • er udadvendt og gerne vil være på foran kameraet
 • kan klippe videoer
 • er god til at strukturere din tid
 • vant til at arbejde i et højt tempo

 

På det personlige plan leder vi efter værter med god humor og en solid portion selvironi. Du skal kunne engagere dine gæster, sætte rammen og skabe den gode stemning. Du behøver derfor ikke tage dig selv alt for højtideligt - men stoffet tager vi meget seriøst, og forventer derfor det samme af dig.

 

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michella Meier-Morsi, Content Strategist, på T: 50 76 17 14.

 

Interviewproces

Da meget af din tid vil foregå foran kameraet, er det vigtigt, at du er komfortabel her. Derfor vil 1. samtalerne indeholde en lille opgave foran kameraet. Da det er vigtigt, at der er en god kemi mellem dig og dine værtkolleger, holder vi løbende samtaler. Stillingerne besættes, og opslaget lukkes derfor, når vi er sikre på et godt match mellem jer. Send derfor din ansøgning som beskrevet nedenfor, hurtigst mulig.

 

Ansøgning

Hvis du slet ikke kan vente med at søge stillingen, så vil det glæde dig, at vi ikke behøver en ansøgning i den traditionelle forstand. I stedet skal vi bede dig:

 • Uploade dit CV via www.aller.dk under "Karriere" eller ved at klikke på nedenstående link.
 • I ”Ansøgernote” notere link til portfolio eller andet arbejde, der er relevant for denne stilling
 • Lave en kort video, hvor du fortæller om dig selv og hvorfor du er den helt rigtige til jobbet og sende den via WeTransfer til caroline.larsen@aller.com og Meier@sh.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Application Deadline: Sunday, March 15, 2020

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.