3 nyhedsjournalister til sh.dk

De seneste to år har sh.dk i den grad bevist, at der er noget om snakken, når ambitionen om at blive et af Danmarks helt store nyhedssites bliver sagt højt.

 

Trafikken til sh.dk er to år i træk næsten fordoblet. Redaktionen er blevet større og bedre. Og redaktionelt er der en bevægelse i gang fra at være et site, der har fokuseret på underholdning til at være et site, der beskæftiger sig med alt det, brugerne snakker om – uanset emnet.

 

Vi dækker samfund og kriminalstof ligeså naturligt, som vi gør det med historier om kendte – og der skal skrues endnu mere op for aktuelle historier, der samler danskerne, uanset hvilke interesser de har.

 

Til det formål søger vi tre nyhedsjournalister, der sammen med resten af teamet skal indfri forventningerne om fortsat vækst, bedre indhold og gladere og mere oplyste brugere.

 

Dig:

  • Du trives i et til tider hektisk redaktionelt miljø – vi larmer nemlig og prøver at have det sjovt, mens vi arbejder – for nok tager vi stoffet seriøst, men vi tager ikke os selv alt for højtideligt.
  • Du har øje for historier, som får folk op af stolen og du eksekverer dem  hurtigt – for ja, der skal skrives både godt og meget, når du er på arbejde.
  • Du arbejder selvstændigt og ved, hvor du skal lede, for at få input til dit næste manuskript – for vi spilder ikke stolene på mellemledere, der bare sidder og glor og fortæller dig, hvad du skal lave.
  • Det er dig, der har fingeren på pulsen.
  • Du interesserer dig for samfundet, politik, borgere, kriminalstof – men du ved, at det skal være i den fascinerende ende af skalaen, før det har gang på jord – vi gider nemlig ikke skrive om alt det kedelige, der fylder alle de andre steder. Og det gør du heller ikke.
  • Du er ikke ekspert i kendisser – for dem har vi masser af og du er alligevel ikke så god som dem. Det er noget andet, vi søger nu. Men du byder dig alligevel til, hvis der ikke er andre til at kaste sig over nyheden om realitystjernen, kronprinsessen eller tv-værten. Ikke mindst når du sidder alene på redaktionen i ydervagt.

 

På sh.dk går vi ikke efter Cavling-priser. Men efter brugernes gunst. Vores ambition er at give danskerne noget at tale om. Noget, der samler. Noget, der fascinerer, oplyser og underholder. Vi vil ikke gøre det sværere end højest nødvendigt. Og det er naturligvis også din ambition.

 

Og så ved du, at et nyhedssite aldrig sover. Og du har det fint med, at der er både morgen-, aften- og weekendarbejde.

 

Der vil som udgangspunkt være tale om tidsbegrænsede ansættelser, der i første omgang gælder 12 måneder. Men ambitionen er, at du bliver meget længere.

 

Ansøgning

Da vi ønsker tiltrædelse snarest, skal du sende din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale og lukker opslaget, når de rette kandidater er fundet.

Send din ansøgning og dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under “job”, eller klik på nedenstående link.

 

For yderligere kan ansvarshavende chefredaktør træffes på tlf. 50761444 eller endnu bedre på pinborg@sh.dk.

 

Bemærk, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.