Chefredaktør til nyt digitalt brand

Vil du være med til at koncept- og indholdsudvikle samt drive et nyt spændende digitalt produkt i et af Danmarks største mediehuse? Så er det måske dig, vi er på udkig efter. Hos Aller er vi ved at flytte os fra at alene være fokuseret på print til at udgive vores indhold i multi-formater (tekst, lyd, video). I den forbindelse leder vi efter en dygtig digital ”storyteller” og konceptmager til at tage dirigentstokken i udviklingen af indhold til vores nye digitale produkt.

 

Vi søger en konceptkyndig journalist- eller produktionsprofil med erfaring fra multiformatproduktion. Du bliver en del af et lille dynamisk team, der stadig er i gang med at blive etableret.

Det er vigtigere for os, at du er idérig, har øje for den gode fortælling og forstår, at udvikle indholdskoncepter til flere medietyper og til flere forskellige målgrupper på tværs af køn og alder, end at du har en tung ledelseserfaring.

Derudover er det altafgørende, at du har kendskab til de klassiske journalistiske arbejdsprocesser og forstår at håndtere mange stakeholders, da en del af opgaven bliver at se videreudviklingsmuligheder i Allers eksisterende indholdsprodukter.     

Vi holder det kort og godt for nu, men er du blevet nysgerrig og har du lyst at høre mere om stillingen, så send dit CV og et par linjer om, hvorfor du er relevant at snakke med. Vi vurderer løbende henvendelserne og håber på tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning

Du kan sende dit CV via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under ’Karriere’ eller ved at klikke på nedenstående link. Vi vil løbende snakke med kandidater, så send dit CV hurtigst muligt.

Du kan kontakte Digital Mediechef Lise Sohn Kammersgaard på lise.kammersgaard@aller.com eller tlf. +45 26 17 02 12, hvis du vil vide mere om stillingen, teamet eller koncernen.

 

Bemærk venligst, at vi kun modtager ansøgninger sendt via vores online rekrutteringssystem.

Application Deadline: Saturday, November 28, 2020

Aller Media A/S

Aller Media is the leading publisher of magazines and newspapers in the Nordic region with a weekly circulation of approx. 3.2 million copies.

In Denmark we have a weekly circulation of approx. 700.000 copies. More than 2 million out of 5 million Danes read one of Allers publications every week. Aller Media is a modern innovative media house located at “Havneholmen” in Copenhagen very close to the city center.